Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 20
 İndirme 6
Development and Validation RP-HPLC Method for Simultaneous Estimation of Dapagliflozin and Saxagliptin in Bulk and Pharmaceutical Dosage Form
2022
Dergi:  
Asian Pacific Journal of Health Sciences
Yazar:  
Özet:

, precise, sensitive, and rapid reverse phase high performance liquid chromatographic method was developed and validated for simultaneous estimation of Dapagliflozin (DAPA) and Saxagliptin (SAXA) in bulk as well as in tablet formulation according to the ICH guidelines. The chromatographic phase consisted by phosphate buffer: Acetonitrile, pH 4.0 adjusted by glacial acetic acid. The flow rate was adjusted to 0.8 ml/min and UV detection was carried out at 220 nm. Retention time was found to be 2.144 and 3.156 min; respectively. The detector was showed that linear responses over the concentration range 10–24 μg/ml for SAXA and 12–40 μg/ml for DAPA a good correlation coefficient of 0.999. This proposed method is highly sensitive, precise, and accurate which reduces cost of analysis; hence, recommended for routine quality analysis in laboratories.

Anahtar Kelimeler:

2022
Yazar:  
0
2022
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Asian Pacific Journal of Health Sciences

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.419
Atıf : 364
Asian Pacific Journal of Health Sciences