Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 21
 İndirme 1
The Feasibility Assessment of Railway Public Transportation Systems in Sakarya
2013
Dergi:  
Academic Platform Journal of Engineering and Smart Systems
Yazar:  
Özet:

Comprehensive sustainable development ensures the provision of economic, social and environmental sustainability as far as the transportation facilities are concerned. This development is also of importance as it has visible and measurable essence. The common feature of the objectives of sustainable development set out in the transportation sector is to enhance the life quality of the people living in the cities. Reliable, environmentally friendly and sustainable investments in the rail systems are supported in today`s cities in order to provide satisfactory public transportation services. This system consists of a main backbone of a rail system running on the main line with the integrating feeder wheeled systems. This paper investigates the evaluation of high-density public transport routes to suggest the feasible urban rail systems and their routes in the Sakarya Metropolitan Municipality.

Anahtar Kelimeler:

null
2013
Yazar:  
0
2013
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Academic Platform Journal of Engineering and Smart Systems

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik; Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 388
Atıf : 851
2023 Impact/Etki : 0.067
Academic Platform Journal of Engineering and Smart Systems