Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 10
Monolithically Integrated Label-Free Optical Immunosensors
2022
Dergi:  
Engineering Proceedings
Yazar:  
Özet:

: Amongst label-free optical sensors, those relying on silicon photonics are especially promising for the development of small-sized devices appropriate for applications at the point-of-need. In this context, our work over the last 10 years has focused on the development of silicon photonic chips that combine all optical components, both active and passive, onto the same substrate. The approach followed for this monolithic integration, as well as the application of the different silicon photonic chip versions as immunosensors for the determination of single or panels of analytes, related to biodiagnostics or the food safety sector, will be presented.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Engineering Proceedings

Dergi Türü :   Uluslararası

Engineering Proceedings