Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 1
Ethico-legal aspects of CRISPR Cas-9 genome editing: A balanced approach
2020
Dergi:  
Bangladesh Journal of Medical Science
Yazar:  
Özet:

Notably, reproductive technology and its applications in human subject are not only debatable ethically but also religiously, where objections are raised by the contemporary scholars and specialists of the field on CRISPR Cas-9 due to its potential application for the genome editing. This does however generated a dialogue both in religion and modern ethico-legal world regime. Some contemporary bioethicists are of the view that this technology is one of those issues which have the most complex ethical concerns, fearing that this technology could transforms with the expectations and ambitions about human control over the biological world. Consequently, this is an area of anxiety not only for the bioethicists but also for the theologians. Thus it needs proper investigation, as it is not solely a scientific innovation, but in fact an ethical, legal and biomedical issue. Bangladesh Journal of Medical Science Vol.19(1) 2020 p.11-16

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Bangladesh Journal of Medical Science

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.493
Atıf : 252
2023 Impact/Etki : 0.019
Quarter
Sağlık Bilimleri Temel Alanı
Q4
172/222

Bangladesh Journal of Medical Science