Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 13
 İndirme 6
Operationalizing Collaborative Business Models: A Practitioner Capabilities Lens
2023
Dergi:  
Journal of Business Models
Yazar:  
Özet:

Abstract This paper offers insight into the boundary-spanning practitioners and the operationalization of their capabilities that are critical to sustainable value co-creation, delivery, and capture within collaborative business models. Few empirical studies have focused on the concept of collaborative business models - those business models in which value is co-created, delivered, and captured between practitioners outside the boundaries of a single firm - and research into the dynamic/ordinary capabilities of their boundary-spanning practitioners appears neglected. The study is centered on three firms that form a solutions collaborative (public-private) business model. A case study methodology is deployed to examine the firms as three embedded units of analysis. The data sources consist of semi-structured interviews supplemented by archives of publications. The findings advance understanding of practitioner dynamic/ordinary capabilities in solutions collaborative business models that are critical to support value co-creation, delivery, and capture.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Journal of Business Models

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 168
Atıf : 199
2023 Impact/Etki : 0.104
Journal of Business Models