Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 2
The First Record ofArgulus japonicus Thiele, 1900 Infestations on Telescope fish (Carassius auratus) of Mersin in Turkey
2021
Dergi:  
Advanced Underwater Sciences Journal
Yazar:  
Özet:

Argulus japonicus (Crustacea: Branchiura), or the fish louse, is an ectoparasite of the skin or gill of the fresh water fish species. Clinical signs in infected fish include scratching or flashing on pond aguarium or other objects. It causes pathological changes due to direct tissue damage and secondary infections. In the present study, telescope fish (Carassius auratus), taken from a goldfish aquarium with symptoms such as abnormal swimming, poor growth and death, were examined for ectoparasites. The parasites collected from the skin and fins of fish were identified as A.japonicus.  Treatment was carried out by trichlorfon. After administration, no parasite was observed on the fish. This study is the first report of infection with A. japonicus of telescope fish (Carassius auratus)of Mersin  in Turkey.

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Advanced Underwater Sciences Journal

Dergi Türü :   Uluslararası

Advanced Underwater Sciences Journal