Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 21
 İndirme 3
CLINICAL AND CEPHALOMETRIC ANALYSIS OF THREE CASES WITH PYCNODYSOSTOSIS: CASE REPORTS
2015
Dergi:  
European Oral Research
Yazar:  
Özet:

The aim of this article is to present intra- and extra-oral and cephalometric findings of three patients with a rare disease: the pycnodysostosis. Two cases had skeletal Class III malocclusion due to maxillary retrognathia and one had bimaxillary retrusion with Class I relationship. Total circular crossbite, increased gonial angle and vertical facial proportions, deep-narrow palates and retruded upper lip were found in all cases. Maxillary expansion, face mask treatment or/and orthognathic surgery are treatment alternatives, considering the growth and development. Bone fragility and the risk of osteomyelitis after extractions should be considered in such cases before orthodontic treatment and orthognatic surgery.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










European Oral Research

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 548
Atıf : 344
European Oral Research