Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 4
The European Union's Soft Power Dynamics in Kazakhstan
2023
Dergi:  
Journal of Balkan and Black Sea Studies
Yazar:  
Özet:

The collapse of the USSR in 1991 presented the European Union with an opportunity to extend its influence into the heart of Eurasia, particularly in Kazakhstan. theoretical framework by Joseph Nye on soft power, the study underlines into three key sources regarding soft power– culture, foreign policy and political values. Through an exploration of the EU's involment with Republic of Kazakhstan, the study provides valuable insights into the multifaceted mechanisms employed by the EU to exert influence on a strategic partner in the Central Asia over the past three decades.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Journal of Balkan and Black Sea Studies

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Balkan and Black Sea Studies