Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 6
Laparoscopic Morbid Obesity Surgery Complications
2010
Dergi:  
Laparoscopic Endoscopic Surgical Science
Yazar:  
Özet:

Morbid obesity is still a worldwide life-threatening health problem. Laparoscopic surgery techniques gain success here where exercise, diet and medications are insufficient. It is considered to be both safe and effective in weight loss, additionally reduces the comorbidities related with obesity. However, the physicians should have a thorough knowledge of the perioperative and postoperative complications of these procedures. The complications should also managed by an experienced team. Otherwise, the increase in the mortality rate is unavoidable. This review attracted attention to the possible early and late complications following laparoscopic bariatric surgery. The typeof techniques and the importance of mechanisms for complications must be remembered.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Laparoscopic Endoscopic Surgical Science

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 56
Atıf : 1
Laparoscopic Endoscopic Surgical Science