Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 1
SEÇİM DÖNEMLERİNDE MEDYADA YER ALAN FOTOĞRAFLARIN KAMUOYU OLUŞTURULMASINDAKİ ROLÜ
2009
Dergi:  
Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Düşünceler Hakemli E-Dergisi
Yazar:  
Özet:

Seçim dönemleri hem seçmenler hem siyasetçiler için oldukça önemli dönemlerdir. Seçmenler uygun adayı seçmek için bilgi almaya çalışırken, siyasetçiler de daha fazla oy alabilmek için bilgi vermeye çalışırlar. Dolayısıyla seçim dönemleri özellikle medya sektöründe yoğun olarak bilgi paylaşımının yaşandığı dönemlerdir. Bu dönemlerde medyada yer alan fotoğraflar ve görsel unsurlar bu bilgi paylaşımının kalbini oluştururlar. Bu çalışmada seçim döneminde medyada yer alan fotoğrafların liderlere getirdiği avantajlar ve dezavantajlar üzerinde durulacaktır. Özellikle beden dili ve imaj kavramları üzerinden hareket ederek basın fotoğrafçılığının bir lider için ne kadar önemli olduğu açıklanacaktır. Ayrıca medyada yer alan diğer görsel unsurların seçim döneminde sağladığı yarardan bahsedilerek, bu tür çalışmaların sadece seçim döneminde değil seçim sonrasında da yapılması gerektiği ifade edilecektir.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Düşünceler Hakemli E-Dergisi

Dergi Türü :   Ulusal

Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Düşünceler Hakemli E-Dergisi