Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 8
Doryfera johannae (Bourcier, 1847) (Aves: Apodiformes: Trochilidae): new locality, range extension and notes on distribution
2015
Dergi:  
Check List
Yazar:  
Özet:

We present a new distribution map, including new locality records for the Blue-fronted Lancebill (Doryfera johannae) from southeast Peru. One of these records is the first physical capture record for the Madre de Dios region and supposes a range extension of ca. 470 km to the southeast. We provide notes related to the environment in which this individual was found, along with photos of the captured female from the Manu Learning Centre in the buffer zone of Manu Biosphere Reserve.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Check List

Dergi Türü :   Uluslararası

Check List