Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 12
 İndirme 1
Tumor Mimicking Bladder Endometriosis
2015
Dergi:  
Medical Science and Discovery
Yazar:  
Özet:

Endometriosis is described as the presence of endometrial tissue outside the uterine corpus. Though urinary tract endometriosis is uncommon, the bladder is the most common localization amongst them. Here we present three cases admitted to our hospital with similar complaints such as dysuria and abdominal pain. All of the patients had previous cesarean section history. And radiological examination of the bladder revealed solid masses located on the bladder wall. One of the case additionally had a protruding, polipoid luminal mass. Two of the cases were treated with transurethral resection and one with partial cystectomy. We noted similar histological findings such as endometrial stroma and glands within the smooth muscle fibers.  The stromal components were positive with CD10, epithelial components were positive with both estrogen and progesterone receptor immunohistochemically. As a result bladder endometriosis should be kept in mind in the differential diagnosis of mass forming urinary tract  lesions.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Medical Science and Discovery

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 743
Atıf : 82
Medical Science and Discovery