Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 23
 İndirme 10
Fiscal Policy For Small-Sized Enterprises in Zaragoza, Spain
2016
Dergi:  
International Review of Management and Business Research (IRMBR)
Yazar:  
Özet:

In Spain micro, small and medium-sized enterprises (MSMEs) constitute more than 95% of all businesses. In this context the objective of our research was to carry out an analysis of the fiscal policy of MSMEs in Spain. In order to carry out the judicial research we used two methods to achieve two specific objectives. For the analysis of the fiscal policy applied to MSMEs we used the Juridical Dogmatic method which involves the study of property taxes and fiscal regimes. The second constituted a statistical analysis of the municipality of Zaragoza, Spain. Key Words: Judicial Analysis, MSME, Income Tax, Fiscal Incentives, Corporation Tax.

Anahtar Kelimeler:

0
2016
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








International Review of Management and Business Research (IRMBR)

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 927
Atıf : 422
International Review of Management and Business Research (IRMBR)