Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 8
Numerical simulation of polygonal spiral curved pipe with abrasive flow machining based on large eddy simulation
2020
Dergi:  
Vibroengineering Procedia
Yazar:  
Özet:

Abrasive flow machining (AFM) technology can achieve precision machining finish for processing special curved pipe parts. In order to study the processing effect of abrasive flow machining for special curved pipe parts, polygonal spiral curved pipe is taken as the research object. The large eddy simulation (LES) method is used to simulate and numerically analyze the processing of polygonal spiral curved pipe. The static pressure cloud diagram, turbulence kinetic energy cloud diagram and turbulence intensity cloud diagram under different inlet pressures are obtained to analyze the influence of inlet pressure on the workpiece processed by abrasive flow. The fluid trace diagrams are obtained at the inlet and outlet of the workpiece, and the vortex changes of the fluid inside the workpiece are analyzed. The mechanism of vortex variation is revealed, which provides theoretical support for practical processing in the future.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Vibroengineering Procedia

Dergi Türü :   Uluslararası

Vibroengineering Procedia