Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 2
Semantic features of the use of English business terms in Turkic languages
2018
Dergi:  
New Trends and Issues Proceedings on Humanities and Social Sciences
Yazar:  
Özet:

It is to consider that on the basis of international relationships, interlingual contacts amplify, certainly, loanwords concern to one of its main indicators. The dictionary fund of any language is enriched at the expense of the internal lexical resources of this language and at the expense of loanwords of other languages. In this regard, it should be noted that Turkic languages accept a large number of borrowings and terms from English. Such language situation is one of the reasons for the emergence of an interference process as a result of which the standard of speech of the Turkic people is broken. In this paper, the semantical peculiarities of English business terms in Turkic language are comprehensively analysed and puts forward a number of constructive recommendations on the development of Turkic terminological fund.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










New Trends and Issues Proceedings on Humanities and Social Sciences

Dergi Türü :   Uluslararası

New Trends and Issues Proceedings on Humanities and Social Sciences