Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 3
Acoustic test facility at Tianjin spacecraft AIT center of China
2018
Dergi:  
Vibroengineering Procedia
Yazar:  
Özet:

The China Academy of Space Technology (CAST) designs and builds a new world-class Assembly, Integration and Test Center (AITC) at Tianjin, China. Modal, vibration and acoustic test facilities are built to support the future environmental testing needs of China space station program. The Reverberation Acoustic Test Facility (RATF) is about 4000 m3 in volume and can achieved an empty chamber acoustic overall sound pressure level (OASPL) higher than 156 dB. It is the largest acoustic facility in Asia. Beijing Institute of spacecraft Environment Engineering (BISEE) started its design and construction work from 2012 and put it into use at October of 2015. The RATF will provide an efficient support for environment testing needs of China and world’s space program in the future.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Vibroengineering Procedia

Dergi Türü :   Uluslararası

Vibroengineering Procedia