Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 9
Coastal dune flora, Nallavadu village, Puducherry, India
2010
Dergi:  
Check List
Yazar:  
Özet:

Coastal sand dunes (CSD) are sensitive and fragile ecosystems with variety of specific floral species. Though there are few confined studies on coastal sand dunes in temperate regions, the coastal dunes of tropics, especially the Indian coramandal coast has received scanty attention. Hence, a detailed vegetation survey of 10 belt transects (5 × 100m) along coastal dune in December 2008 was done. A total of 41 species belonging to 35 genera and 20 families were identified at different distances from the shoreline towards inland where various edaphic factors decline facilitating more floral colonization. Thus, the coastal dune systems are rich and diverse in their floral composition, even over a small area. CSD constitute a variety of habitats and gather vital ecological and economic importance. Such unique sensitive systems have to be protected from habitat degradation in order to protect their native diversity and ecological functioning.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Check List

Dergi Türü :   Uluslararası

Check List