Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 16
 İndirme 2
Docking study of Selected Vinis vitifera seeds constituents on Dengue viral proteins – An In Silico approach
2018
Dergi:  
Indian Journal of Pharmaceutical and Biological Research
Yazar:  
Özet:

Dengue is a mosquito-borne systemic viral infection caused by any of the four antigenically related dengue viruses (DENV).The dengue virus belongs to the Flaviviridae family of viruses that cause diseases in humans.A virtual screening analysis of phytochemical structures with dengue virus protein targets has been carried out using a molecular docking approach with vins vinifera seeds. Grapes (Vinis vitifera) are believed to have health benefits due to their antioxidant activity and polyphenols. In this study we examined the binding affinities of 14 ligands with seven non structural Dengu viral proteins through In Silico methods like virtual screening and docking process which showed that compound F and compound N had high binding efficiencies with these proteins along with the type of hydrogen bonds and their respective amino acid residues at their docked sites.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Indian Journal of Pharmaceutical and Biological Research

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 330
Atıf : 85
Indian Journal of Pharmaceutical and Biological Research