Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 8
 İndirme 1
MARKET ANALYSIS OF WOUND HEALING SEMISOLID DRUGS
2019
Dergi:  
Фармацевтичний часопис
Yazar:  
Özet:

The aim of the work. Research the assortment of wound healing semisolid dosage forms. Materials and Methods. The subjects of research were the State Register of Medicines, instructions for medical use of drugs with appropriate dosage forms. Analytical, economic-statistical, correlation, organizational-functional and modeling methods were used during the analysis. Results and Discussion. The market of semisolid wound healing dosage forms has been analyzed, ATC drug classification have been structured, countries and manufacturers have been identified, 55 % of domestic and 45 % foreign production have been identified with the reference group assay. The most common dosage form are ointments (60.4 %), creams occupy 26.4 %, liniments ─ 7.6 %, and gels only 5.6 % of the market. Conclusions. The range of wound healing semisolid dosage forms of the Ukrainian pharmaceutical market has been investigated.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Фармацевтичний часопис

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.111
Atıf : 21
Фармацевтичний часопис