Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 2
An IoT Braille Display towards Assisting Visually Impaired Students in Mexico
2022
Dergi:  
Engineering Proceedings
Yazar:  
Özet:

: According to the World Health Organization, 2.2 billion people globally have some vision impairment. Blind and vision impairment children can undergo poor motor, language, and cognitive evolution, bringing lower levels of educational success. Our proposal aims to design and develop a one-character refreshable braille display that is affordable and easy to use through the Internet of Things (IoT) technology. Reading is essential to acquire knowledge by allowing an affordable form of reading based on braille, a handy tool for teaching and training blind and visually impaired people can be reached.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Engineering Proceedings

Dergi Türü :   Uluslararası

Engineering Proceedings