Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 5
Okült papiller tiroid kanseri metastazı: Lenfanjiyomu taklit eden kistik lateral boyun kitlesi
2015
Dergi:  
Kulak Burun Boğaz Uygulamaları Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bu yazıda metastatik kistik lateral boyun kitlesi ile başvuran 51 yaşında bir hasta sunuldu. Hastaya total tiroidektomi ve santral boyun kompartmanını da içeren tip 3 modifiye radikal boyun diseksiyonu uygulandı. Sağ tiroid lobundan kaynaklanan mikrokarsinom odağı saptandı. Ameliyat sonrası erken dönemde sağ vokal kordda paralizi izlendi. Ameliyattan altı ay sonra vokal kord hareketleri düzeldi. Ameliyat sonrasında hastaya I-131 tedavisi uygulandı. Düzenli takiplerinde 24 ay boyunca nüks lehine bir bulgu saptanmadı. Okült papiller tiroid kanserinin sadece kistik boyun kitlesi olarak seyretmesi nadir görülen bir durumdur. Kistik boyun kitlelerinin ayırıcı tanısında okült papiller tiroid kanseri mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Kulak Burun Boğaz Uygulamaları Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 56
Kulak Burun Boğaz Uygulamaları Dergisi