Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 40
 İndirme 3
The Influential Factor of Family Resilience: Awareness of Islamic Law on Family
2021
Dergi:  
İlköğretim Online
Yazar:  
Özet:

Covid-19 as worldwide pandemic which lead to health crisis in physical,mental, and also financial dimension is demanding resilience of family. Thisarticle is an attempt to examine resilience of family as social system and to assess impact of the Islamic law awareness and other factors on family resilience. This article is based on quantitative and cross-sectionalstudy which involved 296young people and family as respondentsfrom all-over Indonesia. The collected data was analyzed by PLS SEM approach and analyzed by SmartPLS version 3 for statistical testing. The result explained that family resilience is influenced by the awareness of Islamic law on marriage, parenting quality, and personal financial management. The awareness also impacts on personal financial management and parenting quality. By leveraging awareness of Islamic law in young people and family, it is going to improve the family resilience during Covid 19 crisis.

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








İlköğretim Online

Alan :   Eğitim Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 6.985
Atıf : 19.911
2023 Impact/Etki : 0.025
İlköğretim Online