User Guide
Why can I only view 3 results?
You can also view all results when you are connected from the network of member institutions only. For non-member institutions, we are opening a 1-month free trial version if institution officials apply.
So many results that aren't mine?
References in many bibliographies are sometimes referred to as "Surname, I", so the citations of academics whose Surname and initials are the same may occasionally interfere. This problem is often the case with citation indexes all over the world.
How can I see only citations to my article?
After searching the name of your article, you can see the references to the article you selected as soon as you click on the details section.
 ASOS INDEKS
  Citation Number 6
 Views 1
KOVİD-19 PANDEMİ SÜRECİNİN KASTAMONU ORMAN ÜRÜNLERİ SANAYİİ ÜZERİNE ETKİLERİ
2021
Journal:  
EUropean Journal of Managerial Research (EUJMR)
Author:  
Abstract:

İnsanlık tarihi boyunca salgın hastalıklar insan yaşamını tehdit eden önemli olaylardan birisi olarak görülmüş ve insanlık üzerine etkileri derin olmuştur. Aralık 2020 tarihinde Çin Halk Cumhuriyeti’nin Whuan eyaletinden bütün dünyaya yayılan Kovid-19 küresel salgını (Pandemi) sebebiyle dünyadaki gelişmiş ülkeler de dahil bütün ülkelerin sağlık sistemleri ve ekonomileri olumsuz yönde etkilenmektedir. Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük krizlerinden birisi haline gelen ve hayatın bütün alanlarında etkisini gördüğümüz bu salgında hali hazırda 1 milyondan fazla insan hayatını kaybetmiş ve birçok iş kolu olumsuz etkilenmiştir. Kastamonu orman ürünleri sanayii yönünden oldukça avantajlı konuma sahip bir il olup bu sektörde yaklaşık 4500 kişi çalışmaktadır. Küresel ölçekte etkili olan Kovid-19 virüs salgını Kastamonu il ölçeğinde de yayılış göstermekte ve bütün sektörlere olan etkisi orman ürünleri sanayiinde de hissedilmektedir. Bu çalışmada ; Kastamonu’da orman ürünleri alanında faaliyet gösteren şirketlerin ilk beş aylık başlangıç döneminde Kovid-19 pandemi sürecinden etkilenme durumları analiz edilmiş, işletmelerin aldıkları tedbirler ve ulusal ölçekte alınan önlemlerin etkileri irdelenmiştir. Kastamonu orman ürünleri sanayiinde bu ve benzeri kriz dönemlerinde değişen ihtiyaçlara bağlı olarak üretimin esneklik kazandırılması konusunda önerilerde bulunulmuştur

Keywords:

Citation Owners
Attention!
To view citations of publications, you must access Sobiad from a Member University Network. You can contact the Library and Documentation Department for our institution to become a member of Sobiad.
Off-Campus Access
If you are affiliated with a Sobiad Subscriber organization, you can use Login Panel for external access. You can easily sign up and log in with your corporate e-mail address.
Similar Articles




EUropean Journal of Managerial Research (EUJMR)

Journal Type :   Uluslararası

EUropean Journal of Managerial Research (EUJMR)