Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 51
 Görüntüleme 1
Türkiye’nin Bankacılık Sektöründe Dijitalleşme Olgusu*
2019
Dergi:  
Ekonomi İşletme ve Yönetim Dergisi
Yazar:  
Özet:

Günümüz teknolojik gelişmeleri neticesinde Endüstri 4.0 olarak da adlandırılan üretimde yeni bir dönem başlamış ve paralelinde tüm sektörleri etkisi altına alan bütüncül bir dönüşüm süreci ortaya çıkmıştır. Bu süreç Dijital Dönüşüm olarak adlandırılmaktadır. Dijital Dönüşümün, tüm sektörler üzerinde yapılan teknolojik yatırımlar ile mümkün olacağı ve bu sayede kazanılan yetkinlikler neticesinde tamamlanabileceği yönünde hakim görüş mevcuttur. Bu noktada, özellikle gelişmekte olan ülke ekonomileri açısından bankacılık sektörünün fon akışı sağlamalarından dolayı önemli bir yere sahip olması, bankacılık sektöründe yaşanan Dijital Dönüşüm’ün önemli bir unsur olduğu hususunu karşımıza çıkarmaktadır. Bu sebeple çalışmamızda, Türk Bankacılık sektöründe yaşanan dijitalleşme süreci ele alınmış olup Dijital Bankacılık kullanım oranları, bu alanda yapılan yatırımlar ve çalışmalar ışığında incelenerek mevcut durumu ile ortaya koyulmaya çalışılmıştır.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler






Ekonomi İşletme ve Yönetim Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Ekonomi İşletme ve Yönetim Dergisi