Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
 İndirme 3
ORTOGNATİK CERRAHİDE KOMBİNE LE FORT I VE VERTIKAL RAMUS OSTEOTOMİSİ*COMBINED LE FORT I AND VERTICAL RAMUS OSTEOTOMY IN ORTHOGNATHIC SURGERY
1996
Dergi:  
European Oral Research
Yazar:  
Özet:

Özet Kliniğimizde 1988-1994 yılları arasında yaşları 18 ile 26 arasında değişen dört erkek ve iki kadın toplam altı dento-fasiyal deformiteli hastada kombine bimaksiller cerrahi girişim yöntemi (Le Fort I maksiller osteotomi ve ağız dışından vertikal rain us osteotomisi) uygulanmıştır. Çift çene osteotomisi uyguladığımız vakalarımızda tatminkar kozmetik ve fonksiyonel sonuçlar alınmıştır. Anahtar sözcükler: Ortognatik cerrahi, Le Fort I osteotomisi, vertikal ramus osteotomisi. Abstract Bimaxillary surgical procedures (Le Fort I maxillary osteotomy and extraoral vertical ramus osteotomy) have been performed on six patients with dento-facial deformities ages ranging from 18 to 26 (four males, twofameles) between the , years 1988 and 1994. The aesthetic and Junctional results in these patients who had undergone bimaxillary osteotomies have been found satisfactory. Key words: Orthognathic surgery, Le Fort 1 osteotomy, Vertical ramus osteotomy.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












European Oral Research

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 548
Atıf : 344
European Oral Research