Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
  Atıf Sayısı 8
 Görüntüleme 8
Land use Land cover change Assessment at Cement Industrial area using Landsat data-hybrid classification in part of YSR Kadapa District, Andhra Pradesh, India
2022
Dergi:  
International Journal of Intelligent Systems and Applications in Engineering
Yazar:  
Özet:

Abstract India is the world's second-largest cement manufacturer. It is a significant contributor to the Indian economy's GDP. Kadapa district is one of Andhra Pradesh's largest cement producers. Limestone and cement plant sediment and mine have local, regional, and global impacts on soil, vegetation, and water and air quality. As a result, mapping and change evaluation of the mining area are critical for the sustainability of the cement industry. With today's advancements in remote sensing technology, mapping the Earth's characteristics, observing environmental changes, and controlling natural resources become more efficient with less human efforts than conventional methods. Proposed work focused on land environment temporal change assessment in YSR kadapa district, Andhra Pradesh, India over a period from 1991 to 2019. The results of Landsat-5/7/8 image Hybrid classification using ERDAS IMAGINE and ArcGIS over the study area 684KM2 showing an overall accuracy 92 % and kappa index 0.9 in comparison to conventional methods of classification.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler










International Journal of Intelligent Systems and Applications in Engineering

Alan :   Mühendislik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.632
Atıf : 489
2023 Impact/Etki : 0.054
International Journal of Intelligent Systems and Applications in Engineering