Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 9
 İndirme 1
Mycorrhizal Potential of Grasses in Parks of Cluj-Napoca City
2018
Dergi:  
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Agriculture
Yazar:  
Özet:

Mycorrhiza develop on the surface of the roots and create complex networks of nutrients transport between the hosts. The present paper evaluates the modification of endomycorrhizal parameters in urban grasses due to the distance from the trunk of the trees. Grass samples were harvested from 3 parks. The objective is to identify the area of maximum development of the mycorrhizal network and the spatial stability of the symbiosis. A pattern of mycorrhizal mechanisms can be identified due to human intervention in the ecosystem. In ecosystems, the overhead distance between trees is dominated by grassy species capable of endomycorrhizal connections. Between fungi and plants, connecting nodes and nutrient transfer points appear. Frequency of mycorrhizas in grasses is over 90%. The intensity in root is below 30%, but supported by high arbuscularity. The impact of mycorrhizae is felt only at the time of intense colonization and the presence of arbuscules.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Agriculture

Alan :   Ziraat, Orman ve Su Ürünleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 32
Bulletin of University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine Cluj-Napoca. Agriculture