Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 7
 İndirme 1
La Cultura Cura: An Exploration of Enculturation in a Community-Based Culture-Centered HIV Prevention Curriculum for Indigenous Youth
2020
Dergi:  
Genealogy
Yazar:  
Özet:

Community based participatory research and attention to cultural resilience is recommended in HIV prevention research with Indigenous communities. This paper presents qualitative findings from evaluation of a culture-centered HIV prevention curriculum for Indigenous youth that was developed using a community based participatory research approach. Specifically, the authors focus on youth descriptions of cultural resilience and enculturation factors after participating in the curriculum. Thematic analysis of in-depth interviews with 23 youth participants yields three salient themes associated with cultural resilience and enculturation factors including: Development of cultural pride, honoring ancestors through traditional cultural practices, and acknowledging resilience and resistance within Indigenous communities. Additionally, per community directive, the authors share an observation of changes to identity descriptions from pre-curriculum baseline to post-curriculum interviews, pointing to a possible increase in awareness of Indigenous cultural identity.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Genealogy

Dergi Türü :   Uluslararası

Genealogy