Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
Pai Syndrome: A Case Report and a Literature Review
2019
Dergi:  
Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Dergisi
Yazar:  
Özet:

Pai syndrome (PS) is a rare regional developmental defect of the face, mainly characterized by the variable association of midline cleft of the upper lip (MCL), facial cutaneous lipomas, midanterior alveolar process and nasal polyps and intracranial (pericallosal) lipomas. Its entire clinical spectrum is still poorly delineated and the etiology remains unknown. Very few cases of Pai syndrome diagnosed prenatally have been described. Pai syndrome is usually diagnosed at birth. Differential diagnoses include Loeys-Dietz syndrome, Oculocerebrocutaneous syndrome, frontonasal dysplasia and Goldenhar syndrome, along with chromosomal anomalies. In this case report 4-year-old female patient with nasal and pericallosal lipoma is presented and the clinical and radiological features of Pai syndrome were discussed with the literature review.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 103
Atıf : 4
2023 Impact/Etki : 0.036
Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Dergisi