Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 1
The 8th Wonder of the Cancer World: Esophageal Cancer and Inflammation
2022
Dergi:  
Diseases
Yazar:  
Özet:

: Esophageal cancer is a devastating malignancy which can be detected at an early stage but is more often diagnosed as an advanced process. It affects both men and women and inflicts the young and the elderly. There are multiple underlying factors involved in the pathogenesis of this cancer including inflammation. The interplay of these factors promotes inflammation through various mechanisms including the recruitment of pro-inflammatory cells, mediators such as cytokines, reactive oxygen species, and interleukins, among others. The presentation can vary widely with one of the most notable symptoms being dysphagia. Diagnosis is based on clinical symptomatology, imaging and endoscopy with biopsy. Once the diagnosis has been established, treatment and prognosis are based on the stage of the disease. This review outlines esophageal cancer and its link to inflammation in relation to pathogenesis, along with clinical features, diagnosis and treatment.

Anahtar Kelimeler:

null
2022
Dergi:  
Diseases
Yazar:  
0
2022
Dergi:  
Diseases
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Diseases

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 764
Atıf : 118
Diseases