Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 9
Sürdürülebilir Cephelerde Yangın Riski Değerlendirmesi: Sürdürülebilir Cephelerde Yangın Riski Değerlendirmesi
2021
Dergi:  
Tasarım Kuram
Yazar:  
Özet:

Abstract Measures taken to satisfy the increasing energy need world-wide have affacted the building sector as in every sector, has made it necessary to move towards sustainable and energy efficient building systems. İn this process, building facades turned into a building element that monitors energy efficiency in addition to being a shell that protects the interior from external influences, it also contributes to the building performance. The materials used in the facades of such buildings, the geometric form of the facade may create additional fire hazards and some applications can prevent firefighting intervention. Our national fire regulation provides some proxisions on the choise of materials as well as active and passive fire precautions. In this study additional fire loads that may occur on sustainable fronts has been evaluated on many factors, and measures that must be taken by national fire regulation and standards are specified.

Anahtar Kelimeler:

0
2021
Dergi:  
Tasarım Kuram
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Tasarım Kuram

Alan :   Güzel Sanatlar

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 256
Atıf : 413
Tasarım Kuram