Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 8
Colapso gravitacional radiativo esféricamente simétrico en relatividad general: introducción del factor de flujo, el factor de Eddington y la influencia de la relación de clausura entre ellos sobre la evolución del sistema
2007
Dergi:  
Revista Integración, Temas de Matemáticas
Yazar:  
Özet:

The H–J–Rs’ method [Phys. Rev. D22, 2305 (1980)] is extended to include the Eddington’s variable factor, the radiation flux factor and a closure relationship between them in order to show its influence on the behavior of density, pressure, fluid velocity and energy radiation flux, among others, of an object under gravitational collapse within the framework of general relativity. The post-quasistatic approximation of Herrera et al [Phys. Rev. D65, 104004 (2002)] along with the Tolman VI equation of state and the Lorentz–Eddington, Bowers–Wilson and Maximum Packing relationships were used to find that the choice of different closure relationships does not affect the global behavior of the system but only the instantaneous values of the different physical quantities.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Revista Integración, Temas de Matemáticas

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 301
Revista Integración, Temas de Matemáticas