Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
  Atıf Sayısı 2
 Görüntüleme 7
Comparative Study of Milk Production and Feed Efficiency Based on Farmers Best Practices and National Research Council
2015
Dergi:  
Tropical Animal Science Journal
Yazar:  
Özet:

This study aimed to compare local dairy farmer ration formula with national research council in producing higher feed efficiency and milk production. This study had two stages. The first stage was in vitro study of dairy farmer rations which have different raw materials (R3, R4, and R5) with NRC based ration (R2) and Demo Farm ration (R1). The variables measured in this stage were proximate composition, volatile fatty acid, ammonia, dry matter and organic matter digestibility. The first stage used a randomized block design with five treatments, three groups of ruminal fluid, and three replications. The second stage used nine lactating cows with three periods of lactation (one, three, and other) and used a randomized block design with three treatments, three groups, and one replication. Parameters measured were dry matter intake, manure score, milk production, body weight gain, body condition score, and technical and economical efficiencies. The first stage result showed that R1, R2, and R3 were three best rations in nutrient composition and fermentability (ammonia and volatile fatty acid concentrations were optimum for microbial growth and high digestibility), so in conclusion those three rations were the best rations and should be compared by in vivo method. The result of the second stage showed that all tested rations were not significantly different in milk production, performance and efficiency, so in conclusion those three rations have the same quality.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Dikkat!
Yayınların atıflarını görmek için Sobiad'a Üye Bir Üniversite Ağından erişim sağlamalısınız. Kurumuzun Sobiad'a üye olması için Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı ile iletişim kurabilirsiniz.
Kampüs Dışı Erişim
Eğer Sobiad Abonesi bir kuruma bağlıysanız kurum dışı erişim için Giriş Yap Panelini kullanabilirsiniz. Kurumsal E-Mail adresiniz ile kolayca üye olup giriş yapabilirsiniz.
Benzer Makaleler










Tropical Animal Science Journal

Alan :   Ziraat, Orman ve Su Ürünleri; Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 170
Atıf : 29
2023 Impact/Etki : 0.126
Tropical Animal Science Journal