Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 13
 İndirme 2
2021 MEHMED ÂKİF VE İSTİKLÂL MARŞI YILI DOLAYISIYLA YAPILAN ÇALIŞMALAR
2021
Dergi:  
Hikmet - Akademik Edebiyat Dergisi
Yazar:  
Özet:

Bu çalışma özel sayı bağlamında 2020-2021 yıllarında yapılan Akademik tez çalışmaları, yayınlanan kitaplar, makaleler, sempozyum bildirileri ve yapılan panel ve çeşitli ilmi, kültürel faaliyetleri derlemeyi amaçlamıştır. Söz konusu çalışmada fark edilmiştir ki kapsam alanı olan yıllar son derece daraltılmasına rağmen çok sayıda eser ortaya konulmuştur. Bu bağlamda gözden kaçırmış olabileceğimiz çalışmaların varlığını kabul ederek derlemenin hayırlı olmasını temenni ederiz.

Anahtar Kelimeler:

2021 MEHMED ÂKİF VE İSTİKLÂL MARŞI YILI DOLAYISIYLA YAPILAN ÇALIŞMALAR
2021
Yazar:  
Özet:

The aim of this study in the context of the special numbers is to compile the Academic thesis studies conducted in the years 2020-2021, published books, articles, symposium statements and made panels and various sciences, cultural activities. In this study, it was noted that despite the extreme reduction of the years of coverage, a large number of works have been revealed. In this context, we expect to accept the existence of the work we may have missed to be better than the collection.

0
2021
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler






Hikmet - Akademik Edebiyat Dergisi

Alan :   Filoloji; Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 467
Atıf : 420
2023 Impact/Etki : 0.097
Hikmet - Akademik Edebiyat Dergisi