Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 7
 İndirme 1
Peculiarities Of Triazoloazepinium Bromides Effect On Steel Microbial Corrosion
2018
Dergi:  
French-Ukrainian Journal of Chemistry
Yazar:  
Özet:

Triazoloazepinium bromides act as biocides against sulfate-reducing bacteria and can produce an effect on mild steel microbial corrosion.  It has been established that under the competing adsorption, the compounds with the properties of corrosion inhibitors can form a film, which protects the steel surface, before it is settled by corrosively active microorganisms.The protective film ensures the inhibition efficiency of up to 98.7%. With triazoloazepinium bromides of the 2nd group, corrosively active microorganisms colonize the steel surface before the inhibitor creates the protective layer. In this case, the biocorrosion accelerates by up to 6.25 times. Different effect of triazoloazepinium bromides on steel biocorrosion rate is explained by the molecular structure.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










French-Ukrainian Journal of Chemistry

Alan :   Fen Bilimleri ve Matematik

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 176
Atıf : 4
French-Ukrainian Journal of Chemistry