Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 1
Neither Magic nor Marvelous: Visceral Realism and Rio de la Plata Fantastic in "Llamadas telefónicas"
2013
Dergi:  
Pasavento. Review of Hispanic Studies
Yazar:  
Özet:

Abstract The article intends to shed light on the aesthetics of Chilean author Roberto Bolaño as a way of discussing and displacing hegemonic tendencies in 60s and 70s Latin America. The category proposed by the author himself, "visceral realism," allows us to explore its scope and transformations. The idyllic, magical and marvelous Latin America –partly sustained by the Cuban revolution- is broken by visceral realism as it reflects upon the remains left by dictatorships, delving the viscera of History. We argue that Bolaño, against Caribbean traditions of the marvelous or magic realism, choses spectra and nightmares of the Rio de la Plata fantastic tradition. We focus on two stories from Llamadas telefónicas.

Anahtar Kelimeler:

0
2013
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Pasavento. Review of Hispanic Studies

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 407
Atıf : 29
Pasavento. Review of Hispanic Studies