Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 2
The Widowed Women in Spain
2016
Dergi:  
Research on Ageing and Social Policy
Yazar:  
Özet:

Abstract In Spain, little knowledge exists on the living arrangements of the widowed women. This paper approaches the above mentioned object of study from a sociological perspective. The theoretical exposition gathers contributions of researches realized in other countries where this question has been treated, considering if they live alone, if they share the home with children and/or with relatives of other generations, or if they have returned to find couple. A descriptive empirical analysis is carried out, using secondary information proceeding from several censuses of population, which reveals the continuous expansion that living alone is registering, and the detriment of the intergenerational conviviality. It is also necessary to emphasize how the living arrangements change depending on the life course and, from the sociodemographic perspective, how the widowhood tends to intensively be concentrated in the old age.

Anahtar Kelimeler:

0
2016
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Research on Ageing and Social Policy

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 105
Atıf : 19
Research on Ageing and Social Policy