Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 5
Internalization of Religious Moderation in Independent Curriculum Development
2023
Dergi:  
Journal La Edusci
Yazar:  
Özet:

This research raises three issues: How to internalize religious moderation in developing an independent curriculum in madrasas, what is the meaning of religious moderation, how to develop an independent curriculum in madrasas. The type of research used is qualitative research using observation, observation and documetation methods. The sources of research data include primary data and secondary data. Data collection techniques used by data reduction, data presentation, and verification. The results of this study show that, religious moderation is a conscious effort in understanding, instilling and cultivating an understanding of religious, ethnic, racial and cultural diversity through various approaches, strategies and appropriate methods so that moderate attitudes and behaviors are reflected in the values of religious moderation, among others, respect for diversity, tolerance, moderation, balance, and justice in each student. The curriculum was developed with the aim of improving the quality of education because the heart of an education is the curriculum.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Journal La Edusci

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal La Edusci