Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 10
The effect of factors on the job satisfaction of pre-school teachers
2023
Dergi:  
Journal of Action Qualitative & Mixed Methods Research
Yazar:  
Özet:

Abstract The aim of this research was to examine the factors affecting the job satisfaction of teachers working in Ayten Cagiran independent kindergarten in Muratpasa, Antalya. Thus, pre-school teachers’ opinions on the factors affecting job satisfaction related to the gender, age, seniority, salary, management style, co-workers and working conditions were understood and interpreted. A total of ten teachers, one male and nine female, working in an independent kindergarten participated in the research, and the research was qualitative research with a descriptive phenomenological design.  As a result, in the light of the answers from the teachers based on their opinions, while no significant result could be reached in affecting the job satisfaction related to the gender variable, it was understood that the variables such as age, length of service, salary, management style and environmental conditions affected the job satisfaction of the employees.

Anahtar Kelimeler:

0
2023
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Journal of Action Qualitative & Mixed Methods Research

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal of Action Qualitative & Mixed Methods Research