Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 47
 İndirme 13
Evidence of the Momentum Effect in the Morocco Stock Market: 1995-2014
2016
Dergi:  
International Review of Management and Business Research (IRMBR)
Yazar:  
Özet:

This paper investigated whether there is a momentum effect at the Morocco firm level. Using Morocco Stock Exchange data from 1995 to 2014, the paper demonstrated strong evidence of momentum effect. The return momentum effect in Morocco firm portfolios was large, where that the 6 momentum strategy with a six-month holding period generated a significant return of 0.51 percent per month on average. The results of this study also confirmed that the momentum strategy is still profitable and statistically significant when applied to sub period sample. The momentum profits for the Morocco market cannot be explained by Fama and French three-factor model. Key Words: Morocco Stock Exchange (MSE), Momentum Effect, Fama–French Three-Factor Model.

Anahtar Kelimeler:

0
2016
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










International Review of Management and Business Research (IRMBR)

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 927
Atıf : 418
International Review of Management and Business Research (IRMBR)