Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 9
Periyodik Ateş, Aftöz Stomatit, Farenjit ve Adenit PFAPA Sendromu: Dört Vakanın Sunumu
2017
Dergi:  
Çocuk Dergisi
Yazar:  
Özet:

PFAPA is a syndrome with unknown etiology which is cha- racterized by periodic fever episodes, aphthous stomatitis, pharyngitis and cervical adenitis. Although it is rare, its incidence is thought to be higher than it is reported. In this paper four children with PFAPA syndrome who have recei- ved antibiotherapies many times but responded only oral corticosteroid therapies dramatically were presented beca- use of recurring fever attacks accompanied by upper respi- ratory tract infection for six months-one year. PFAPA syndrome should be considered in children who presented with recurrent fever in addition to antibiotic and antipyre- tic- resistant tonsillitis

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Çocuk Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 194
Atıf : 106
2023 Impact/Etki : 0.034
Çocuk Dergisi