Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 21
 İndirme 2
Domestic migration in Havana and other Latin American capital cities as to different population
2013
Dergi:  
Novedades en Población
Yazar:  
Özet:

Abstract The present paper analyzes the urbanization process´s and domestic migrations characteristics in Havana compared to those taking place in other capital cities in Latin America and the Caribbean. This work´s basic information is shown in data tabulations deriving from various 2000´s first decade national population census performed in other countries of the aforementioned region, such information has been published by Programa Migración Interna de América Latina y el Caribe (MIALC: Latin America and the Caribbean Domestic Migration Program), on Centro Latinoamericano y Caribeño de Demografía (CELADE: Latin American Centre and Caribbean for Demography) website. The present article aims at diminishing the difficulties as to methodological terms, arising when comparing national domestic migration, due to information sources´ features, the number of geographical areas the countries are divided by, area extension, and the concept or urban or rural condition of used geographical units.

Anahtar Kelimeler:

0
2013
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Novedades en Población

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 437
Atıf : 2
Novedades en Población