Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 18
Smart district heating and electrification
2017
Dergi:  
International Journal of Sustainable Energy Planning and Management
Yazar:  
Özet:

District heating systems are prevailing in parts of Northern Europe and this editorial introduces work on the optimisation of such systems in Denmark, Britain and Norway. Focus of two of the articles are on low temperature systems. This is either directly through lowering the forward temperature and analysing system consequences and optimal forward temperatures as in the work of Lund et al. – or it is by the use of the return pipe water for heating in district heating system functioning at relatively high temperature levels, as in the work by Ianakiev on Nottingham. Analyses by Trømborg et al. probe into future Norwegian electricity market prices and their effects on the operation of district heating storage and electric boilers. Finally, Ogundari et al. compare photo voltaic systems to diesel systems in standalone systems for Abuja, Nigeria.

Anahtar Kelimeler:

null
2017
Yazar:  
0
2017
Yazar:  
Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












International Journal of Sustainable Energy Planning and Management

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 229
Atıf : 354
2023 Impact/Etki : 0.037
International Journal of Sustainable Energy Planning and Management