Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 17
Kırgızistan'da Üniversitelerin Instagram Kullanımı Üzerine Bir Araştırma
2023
Dergi:  
Pamukkale Üniversitesi İşletme Araştırmaları Dergisi
Yazar:  
Özet:

While the adoption of information and communication technologies by institutions and organizations continues rapidly, it is a well-known fact that the situation varies according to countries and industries.This study aims to evaluateInstagram usage of private and state universities in Kyrgyzstan. In this framework, first of all, universities that are actively using Instagram were determined and their posts were subjected to content analysis. Content analysis isconducted according to criterias such as the number of followers, distribution of my posts by format, language, and the reaction of the followers. According to the results, it has been determined that 43.3% of universities in Kyrgyzstan are registered to Instagram and very few of them are actively using it. The results of the study are important in terms of understanding the general state of universities' social media marketing activities in Kyrgyzstan and providing the necessary clues for them to be more effective.

Anahtar Kelimeler:

A Study On Instagram Usage Of Universities In Kyrgyzstan
2023
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler




Pamukkale Üniversitesi İşletme Araştırmaları Dergisi

Dergi Türü :   Uluslararası

Pamukkale Üniversitesi İşletme Araştırmaları Dergisi