Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
 İndirme 2
Ductal Epithelial Proliferative Lesions of The Breast. A Reproducibility Study.
1995
Dergi:  
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dergisi
Yazar:  
Özet:

In this study, 72 cases of cystic disease of the breast, containing areas of ductal epithelial proliferative lesion were evaluated by 4 pathologists according to the criteria which were set by Page and modified by Tavassoli. There was complete agreement among 4 pathologist on the diagnosis of 35 (48.5 percent) cases, consisting of diagnoses of epithelial hyperplasia (65.7%), atypical ductal hyperplasia (28.5%) and ductal carcinoma insitu (56.9%). The reported complete agreement rate of these studies investigating the reproducubility of the histologic criteria for diagnosing of ductal epithelial proliferative lesions of the breast have been found to be ranging from zero to 58 percent. This study confirms that the diagnostic differences among pathologists could be reduced by providing agreement on the criteria.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dergisi

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 985
Atıf : 192
Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Dergisi