Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 5
An Unusual Klebsiella Septic Bursitis Mimicking a Soft Tissue Tumor
2013
Dergi:  
European Journal of General Medicine
Yazar:  
Özet:

Because of its subcutaneous location prepatellar bursitis is frequently complicated by an infection. Gram-positive organisms, primarily Staphylococcus aureus account for the majority of cases of septic bursitis. Local cutaneous trauma can lead to direct inoculation of the bursa with normal skin flora in patients with occupations, such as mechanics, carpenters and farmers. A 71-year-old male was admitted to our department with a history of pain and swelling of his right knee over a 20 year period. Physical examination revealed a swollen, suppurative mass with ulceration of the skin and local erythema which mimicked a soft tissue tumor at first sight. Magnetic resonance imaging of the knee revealed a 13*12*10cm well-circumscribed, septated, capsulated, fluid-filled prepatellar bursa without evidence of tendinous or muscular invasion. The mass was excised en bloc, including the bursa and the overlying skin. The defect was closed with a split thickness skin graft. The patient had 100 degrees flexion and full extension after 45 days postoperatively, and he continued to work as a farmer.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










European Journal of General Medicine

Alan :   Sağlık Bilimleri

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 1.230
Atıf : 467
2023 Impact/Etki : 0.007
European Journal of General Medicine