Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 4
The Role of Madrasah Heads as Academic Supervisors in Improving Teachers' Pedagogic Competencies
2022
Dergi:  
Journal La Edusci
Yazar:  
Özet:

A teacher must not only be excellent at teaching, but also have a wide knowledge base, be smart, and be able to interact with students effectively. Pedagogic competence, social competence, personality competence, and professional competence are the four qualities that teachers must demonstrate in order to be effective in their roles. The teaching profession is a unique sphere of employment that necessitates the use of professional standards. Madrasah Ibtidaiyah Al-Khairat is one of the several Madrasas that operate under the auspices of the Ministry of Religion of the North Bolaang Mongondow Regency. It is located in the village of Ibtidaiyah Al-Khairat. Faculty members' professional talents are intended to be improved via academic supervision provided by the madrasah's administrator.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler












Journal La Edusci

Dergi Türü :   Uluslararası

Journal La Edusci