Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 ASOS INDEKS
 Görüntüleme 6
El amor como captura de la verdad: Un análisis crítico desde la filosofía de Alain Badiou y Slavoj Žižek a la propuesta del psicólogo Robert Epstein
2022
Dergi:  
Disenso Crítica y Reflexión Latinoamericana
Yazar:  
Özet:

Esta investigación propone ofrecer una mirada crítica desde las perspectivas psicológicas, sociológicas y filosóficas al dilema del amor. Dentro de los amplios márgenes sobre los cuales se ha edificado la presente revisión, tanto a nivel conceptual y teórico a lo largo se configura un debate que sigue las coordenadas en torno a la diversidad de teorías del amor que han aparecido en nuestra época, las cuales buscan analizar y estudiar el fenómeno amoroso en las sociedades contemporáneas. A saber, desde el inicio del recorrido, el giro critico se dirige hacia la propuesta psicologizante del amor que el psicólogo Robert Epstein difunde como el futuro del amor. A continuación, se problematiza a propósito de la posibilidad de un anudamiento entre la filosofía, la política y el amor, indagando en las lineas de pensamiento de los filósofos Alain Badiou y Slavoj Žižek.

Anahtar Kelimeler:

0
2022
Yazar:  
Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler










Disenso Crítica y Reflexión Latinoamericana

Dergi Türü :   Uluslararası

Disenso Crítica y Reflexión Latinoamericana