Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 34
 İndirme 2
REFLECTION ON THE LATEST PISA RESULTS OF INDONESIA
2023
Dergi:  
International Journal of Advanced Research
Yazar:  
Özet:

In order to improve the quality of education, the Indonesian education system faces tremendous obstacles. Poor scores in reading, mathematics, and science on the most recent PISA indicate problems with teaching quality, infrastructure, facilities, curriculum, and assessment processes. Indonesia has a traditional approach to education that emphasizes rote learning and memorization, and the language of instruction is mainly Indonesian. To increase the quality of education, the government must invest more in teacher education programs, infrastructure and facilities, and curriculum and assessment system change. By providing better training and resources for teachers, modernizing school buildings and equipment, and incorporating new subjects and skills into the curriculum, Indonesia can give students more options and prepare them for the challenges of the global economy.

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler
2019






International Journal of Advanced Research

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Uluslararası

Metrikler
Makale : 10.413
Atıf : 734
2023 Impact/Etki : 0.003
International Journal of Advanced Research