Kullanım Kılavuzu
Neden sadece 3 sonuç görüntüleyebiliyorum?
Sadece üye olan kurumların ağından bağlandığınız da tüm sonuçları görüntüleyebilirsiniz. Üye olmayan kurumlar için kurum yetkililerinin başvurması durumunda 1 aylık ücretsiz deneme sürümü açmaktayız.
Benim olmayan çok sonuç geliyor?
Birçok kaynakça da atıflar "Soyad, İ" olarak gösterildiği için özellikle Soyad ve isminin baş harfi aynı olan akademisyenlerin atıfları zaman zaman karışabilmektedir. Bu sorun tüm dünyadaki atıf dizinlerinin sıkça karşılaştığı bir sorundur.
Sadece ilgili makaleme yapılan atıfları nasıl görebilirim?
Makalenizin ismini arattıktan sonra detaylar kısmına bastığınız anda seçtiğiniz makaleye yapılan atıfları görebilirsiniz.
 Görüntüleme 24
 İndirme 1
John Le Carre’ın Soğuktan Gelen Casus’unda Demokrasi ve İkiyüzlülük
2013
Dergi:  
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Yazar:  
Özet:

The Spy Who Came in from the Cold is an espionage novel of John Le Carre which takes place in the 1950s and early 1960s. The world war is over but the cold war still continues severely at that time. The western world has perpetuated the vital importance of democracy over the years. In this respect The Spy unveils such untouched issues of the western world. Le Carre highlights the conflicts of the western world. The Spy is the story of the victimization of some people for the sake of society. Within this context, Le Carre deduces the hypocrisy of the west. This study aims to set sight on the experiences of the main character and to uncover the hypocrisy behind democracy

Anahtar Kelimeler:

Atıf Yapanlar
Bilgi: Bu yayına herhangi bir atıf yapılmamıştır.
Benzer Makaleler








Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi

Alan :   Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler

Dergi Türü :   Ulusal

Metrikler
Makale : 507
Atıf : 4.540
2023 Impact/Etki : 0.2
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi